Per una sanitat pĆŗblica, universal i de qualitat

Twitter Instagram Youtube Facebook eMail Delegats

Escrits

8M, Vaga General

Les dones de la IAC fan el comunicat de la vaga del 8M d’aquest 2021.

El pasat dilluns 22 de febrer, a les 11:30 els sindicats convocants han fet, davant de la DirecciĆ³ general de relacions Laborals i qualitat en el treball, del Departament de treball, afers socials i famĆ­lies de la Generalitat de Catalunya, la roda de premsa per anunciar la convocatĆ²ria de vaga general feminista pel 8 de marƧ 2021.

Assumpta Barbens, portaveu de la Secretaria de la dona de la IAC, ha llegit el manifest IAC redactat per lā€™ocasiĆ³. Podeu veure el video complert de la lectura del manifest a Youtube.

La IAC a entrat a registre el preavĆ­s (convocatĆ²ria formal administrativa) de la vaga general que sā€™adreƧa tots els sectors productius de lā€™Ć mbit territorial de Catalunya i lā€™Ć mbit funcional corresponents a totes les persones treballadores, aturades i jubilades de Catalunya. Aquesta convocatĆ²ria de vaga general ha estat aprovada per la Coordinadora Nacional Confederal de la IAC. La vaga sā€™iniciarĆ  a les 00:00 del 8 de marƧ de 2021 fins a les 24:00. El preavĆ­s de la convocatĆ²ria de vaga sā€™ha lliurat a registre amb una antelaciĆ³ superior als 10 dies establerts per llei.